TLY jouluglögit Sitralla – teemana kiertotalous

Pahoittelut, mutta lipunmyynti on päättynyt, koska tapahtuma on jo mennyt.
  • 23.11.2021
    17:30 - 19:30

Kiertotalouden ratkaisujen avulla voidaan vahvistaa luontoa ja ratkaista ilmastokriisi.

Meillä on ilo ja kunnia päästä vieraaksi jouluglögeille Sitraan, jossa kiertotalouden huippuammattilainen Mari Pantsar kertoo, miten vanhaa käytetään uudelleen, miten roskat muuttuvat resursseiksi ja miten kiertotalouteen liittyvä sääntely on muuttumassa. Kuulemme myös esimerkkejä innovatiivisista, palkituista ja kiertotalouden kiinnostavimmista yrityksistä.

Mari Pantsar on Sitran Kestävyysratkaisut-teeman johtaja. Marilla on parinkymmenen vuoden kokemus cleantech-liiketoiminnan kehittämisen johtotehtävistä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useissa hallituksissa. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori ja toimii dosenttina Helsingin yliopistossa ja Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa.

Pitkän tauon jälkeen pääsemme järjestämään perinteiset jouluglögit, joissa pääset kiinnostavan esityksen lisäksi keskustelemaan muiden yritysjuristien kanssa ja vaihtamaan ajatuksia kuluneesta vuodesta.

Tilaisuus on tarkoitettu TLY:n jäsenille, ja on ilmainen osallistujille. Osallistujamäärä on rajoitettu, joten toimi pian ja ilmoittaudu!

Saapuminen

Auditorio Leonardo da Vinci, Itämerenkatu 11-13, 1. krs

Sisään rakennukseen pääsee joko Itämerenkatu 11-13 puolelta tai Itämerentorin puolelta.

https://www.sitra.fi/artikkelit/tervetuloa-sitraan/

Scroll to Top