LOUNASSEMINAARI 25.10.2018 KLO 12-14 “INTERNATIONAL CONFLICTS IN BUSINESS AND POLITICS”

  • 25.10.2018
    11:00 - 20:00

Charles C. Adams Jr. on erittäin korkealle arvostettu ja kokenut välimiesmenettelyjuristi, joka on pitkän uransa aikana ollut aktiivinen myös politiikan puolella. Hän on mm. ollut mukana Barack Obaman ensimmäisessä presidentinvaalikampanjassa, ja Obaman uudelleenvalintakampanjassa hän toimi ulkoamerikkalaisten kampanja-avustustyön päällikkönä. Adams syntyi Pohjois-Irlannissa diplomaattiperheeseen, ja hän on elämänsä aikana asunut ja opiskellut mm. Ranskassa, Saksassa, Marokossa ja Senegalissa.

Adamsilla on neljän vuosikymmenen ajalta kokemusta yli 300 kansainvälisestä välimiesmenettelystä. Tätä nykyä Adams johtaa kansainvälisen asianajotoimiston Orrick, Herrington & Sutcliffe LLP:n International Arbitration -praktiikkaa Genevestä käsin. Hän on myös mukana Risto E.J. Penttilän perustamassa Nordic West Officessa, missä hän auttaa pohjoismaisia yrityksiä kasvamaan ja menestymään Yhdysvalloissa ja länsimaisilla markkinoilla.

Adams tulee puheessaan esittämään näkemyksiään mm. siitä, miten lähestyvät Yhdysvaltojen kongressin välivaalit (�mid-term elections�) tulevat vaikuttamaan sikäläiseen poliittiseen ja kaupalliseen toimintaympäristöön, ja mitä sen seuraukset voivat tarkoittaa erityisesti pohjoismaisille yrityksille – konfliktien muodossa tai muutoin.

Aika: 25.10.2018 klo 12�14
Paikka: Hotel Kämp, Pohjoisesplanadi 29, Helsinki
Hinta: 45 euroa

Ilmoittautumiset ja peruutukset 17.10.2018 mennessä Jukka Lehtoselle, jukka.lehtonen@ek.fi

Scroll to Top